deventer op stelten binnenstad deventer

Evenement: Deventer Op Stelten 2018

De oud historische binnenstad van Deventer staat over een maand in het teken van het internationale buitentheatherfestival Deventer Op Stelten. Met ruim 150 (inter)nationale voorstellingen is dit evenement één groot theater.

in Blog - 1 min leestijd

Deventer Op Stelten

In het weekend van 6 t/m 8 juli kan je voorstellingen van uit ons eigen land, Frankrijk, Duitsland, Engeland en België bekijken op de Brink en de andere pleinen, in parken, straten, kerken en op andere diverse kleine locaties.

Deventer Op Stelten

Hoogtepunten

Olivier Grossetête met kartonnen torens van 20 meter hoog in het kader van Deventer 1250 jaar, Theater Titanick met de grootschalige openluchtvoorstelling ‘Alice on the Run’, Cirque Inextremiste en een heteluchtballon in ‘Exit’ en Theater Gajes met hun nieuwe grote pleinproductie ‘Odyssee’ zullen de hoogtepunten van het evenement worden. Check op de website van Deventer Op Stelten voor het hele programma.

Aftermovie 2017

Benieuwd hoe het afgelopen jaar is geweest? In deze aftermovie kun je dat zien.

Aanwezig!

Afgelopen jaar kon ik hier niet bij zijn, omdat ik weg was. Dit jaar zal ik bij Deventer Op Stelten zijn en na afloop ga ik met jullie mijn ervaring delen.

Ben jij hier al eens geweest of ga je ook, laat het weten in de reacties.


Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hieronder

Suzanne
Ziet er erg leuk uit!
Reageren
Kevin Vermeulen
Inderdaad! Ik ben zelf ook heel nieuwsgierig hoe het is.
Reageren
Bianca
Lijkt me leuk en mooie foto's :-)
Reageren
Kevin Vermeulen
Dankjewel! Mocht je tijd hebben, dan is het een bezoekje waard. ;-)
Reageren
Manon
Wat is dit een leuk concept zo! Leuk hoe gemeenten altijd dit soort dingen organiseren.
Reageren
Kevin Vermeulen
Ja klopt! Hoe meer een gemeente organiseerd hoe bruisender een stad is. Dit is wel een van dé evenementen van Deventer.
Reageren
Loena
Geweldig! En dat in mijn geboortestad :D
Reageren
Kevin Vermeulen
Leuk om te horen! Ik woon hier nu, dus er komen meer posts over Deventer. :)
Reageren
Saar
Oh, dit lijkt me best een leuk evenement. Theater is ook echt zalig!
Reageren
Kevin Vermeulen
Van wat ik hoor is dit een super gaaf evenement. Daarom wil ik hier ook naar toe! :)
Reageren
BouchRA
Hey, dit kende ik niet. Ik heb voor die data al plannen maar het ziet er gezellig uit!
Reageren
Eline - House of Diapers
Wat een leuk evenement. Ik vind straattheater fijn om naar te kijken. Wij hebben hier jaarlijks in de buurt een gelijkaardig evenement waar wij ook altijd naar toe gaan.
Reageren
Kevin Vermeulen
oo leuk! Hoe heet dat evenement bij je in de buurt?
Reageren
Maddy Eugelink
Wauw ziet er super gezellig uit zeg!
Reageren
Kevin Vermeulen
Dat vind ik ook! Ik ben heel benieuwd of het ook echt zo gezellig wordt, Maddy :)
Reageren

Leave a reply