Wat wordt de volgende backpack bestemming?
 volgende backpack bestemming

Wat wordt de volgende backpack bestemming?

Al bijna een maand in 2018 en naast een road trip in de zomer, naar Kroätie met een camper, staat er verder nog geen enkele trip gepland. In de afgelopen jaren reed ik rond dit moment van het jaar met een Jeep in Zweden rond, zoals de road trip in Scandinavië. Misschien ga ik volgende maand, maar dat is nog niet zeker.

in Blog - 113x gelezen

Azië of Zuid-Amerika?

Wat ik wel heb, is dat ik nog zit te twijfelen waar ik mijn volgende backpack trip wil gaan doen. Wil ik een gedeelte van Azië gaan ontdekken, of toch Zuid-Amerika. En welk gedeelte van Azië of Zuid-Amerika wordt het dan. Of wil ik toch naar Japan, wat mij echt heel vet lijkt, maar wel duur is!

Gelukkig, heb ik nog genoeg tijd om een bestemming uit te zoeken, want ik ben van plan om aan het eind van dit jaar de backpack trip te gaan doen. Komende tijd wordt het uitzoeken geblazen wat de beste reistijd is voor beiden.

Als jij mocht kiezen tussen Azië of Zuid-Amerika, welke zou je kiezen? Of ben je er misschien al geweest? Zo ja, dan ben ik benieuwd naar je tips!

Kevin Vermeulen
Kevin Vermeulen
Hoi, ik ben Kevin, reisblogger en oprichter van kvn travel.

Na veel verschillende trips te hebben gemaakt, heb ik mijn eerste echte backpack trip in Canada pas gemaakt in 2017. In die tijd ben ik besmet geraakt... lees verder

Facebook Instagram

Na veel verschillende trips te hebben gemaakt, heb ik mijn eerste echte backpack trip in Canada pas gemaakt in 2017. In die tijd ben ik besmet geraakt... lees verder

Facebook Instagram

Meer lezen?

Reacties

Leave a reply