Samenwerken met Kvntravel

We zijn niet alleen een reisblog dat bezoekrs wil inspireren. Nee, Kvntravel biedt meer dan dat. We houden er van om mensen, merken, bedrijven of organisaties te helpen groeien. 

Advies

Het is mogelijk om ons in te huren voor advies bij het laten maken van een travelwebsite. Ook het laten ontwerpen of ontwikkelen van een website door ons is mogelijk. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, wil je brainstormen, ons inhuren of graag tarieven weten? Stuur een e-mail naar info@kvntravel.nl

Voor merken, bedrijven en organisaties

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gerichter bereiken? Dat kan via Kvntravel.nl! Met zo'n 150 bezoekers per maand, een social media bereik van ruim 500 en wekelijks nieuwe content, zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken bij jouw product of dienst.

Er zijn mogelijkheden op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Een samenwerking is alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten op deze website.

Voor vragen en ideeën: info@kvntravel.nl