Backpack bestemming 2019 bepaald!

Aan het begin van dit jaar deelde ik mijn plan voor het einde van het jaar. Een backpacktrip met een keuze tussen Azië en Zuid-Amerika. Beide lijken mij echt geweldig.

Nu de zomer voorbij is komt het toch wel echt dichterbij en heb ik mijn definitieve keuze gemaakt waar de reis naar toe gaat en welke landen.

In overleg met mijn werk heb ik in totaal 2 maanden betaald verlof voor de periode eind november tot en met midden januari. Een lange periode afwezig dus. Dit betekend ook dat de feestdagen als Kerst en Oud & Nieuw niet in Nederland gevierd worden.

Ik heb gekozen om naar AZIË te gaan! Daar wil ik de landen Cambodja en Vietnam gaan ontdekken. Hier kijk ik heel erg naar uit, maar het is helaas nog heel even wachten tot het avontuur gaat beginnen. Wel kan ik alvast beginnen met de voorpret en voorbereidingen voor deze backpack trip.

Zo moet ik onder andere een vliegticket boeken, mijn vaccinaties halen en de globale route uitstippelen. Daarnaast ga ik bezig om een pagina te maken, waarbij je dagelijks updates krijgt van mijn reis.

Verder lezen

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel