Enthousiast over reizen

Als het over reizen gaat, dan word ik heel enthousiast en voel me dan happy. Begin dan ook helemaal te stralen en kan ik het er een hele avond in een café over hebben.

"Hm, dat dacht ik al, want waarom zou je anders Kvntravel.nl starten", hoor ik je al denken. Ja, dat klopt helemaal! Met dit reisblog kan ik mijn enthousiastme en ervaringen als backpacker met jou delen. En hopelijk krijg jij daar dan ook positieve energie van!

De vrijheid die je ervaart, het niets moeten en alles proberen, op je eigen tempo gaan en staan waar je wilt zijn en nieuwe culturen begrijpen. Dit is een GE-WEL-DIG gevoel die mij energie boost geeft. Met deze energie kan ik bij terugkomst weer bezig met mooie dingen maken in mijn werk!

deventer

Ik kan dan echt ieder moment uitkijken naar een nieuwe reisbestemming als er iets gepland staat. Ook de "reis" er naar toe is een feestje, zoals het uitzoeken wat ik daar eventueel wil gaan doen en zien. En bij sommige wil ik absoluut doen, zoals het maken van boottrip in Cambodja in plaats van de veel goedkopere en snellere busreis.

Er zijn ook momenten dat ik dan niet op reis ben, en dat is in 2020 zeker het geval. Dan vind ik het leuk om reisverhalen van andere Nederlandse reisblogs te lezen. Of ik ga alvast ideeën uitwerken voor een volgende trip.

Ook bij het plannen ben ook ik benieuwd naar de leukste hotspots, de must-see's en de hidden gems van de bestemming. Hiervoor kijk ik dan ook een van de reisblogs van mijn medereisbloggers om meer te weten over die bestemming waar ik naar toe zou willen gaan.

En nu nog even verder gaan dromen tot alles weer normaal is voor reizigers.

Verder lezen