All-in resort op het Caribische eiland Aruba

Wat is Aruba toch een heerlijk eiland om tot rust te komen. De temperatuur, de witte stranden en de azuurblauwe gekleurde zee dragen hier zeker aan bij.

Wat mij direct opviel aan Aruba was dat alle mensen hier oprecht vriendelijk zijn. Zeer gastvrij en hartverwarmende mensen zijn het. Dit geeft direct een goed gevoel over het eiland.

All-in resort op Aruba

We verbleven op het Divi resort. Een heerlijk resort, waarbij het huisje direct aan het strand gelegen was. Zo vanuit de slaapkamer loop je het strand op en kan je de zee induiken. Dat klinkt lekker hé? Ik kan je zeggen dat het heerlijk was en zou nu al weer terug willen. Nergens zorgen over maken, genieten van de zon, de zee en het zandstrand.

Zonsondergang op Aruba

Ik weet van mezelf dat ik te weinig boeken lees. Daarom ben ik gestart met het lezen van de biografie van Steve Jobs. Hopelijk kennen jullie deze man, of althans wat hij heeft bereikt met Apple. Na een moeilijke start leest het boek toch wel lekker weg. Tot de helft ben ik gekomen van het boek en tijd om het verder uit te lezen.

Een balletje hooghouden vind ik veel leuker om te doen, want actief bezig zijn en daarna afkoelen in de zee is perfect! Ik hou wel van actief bezig te zijn. Zo heb ik een fiets gehuurd om over de straten van Aruba te fietsen naar Oranjestad. Een super leuke ervaring en qua warmte was het goed te doen. Van kleine marktjes vol met souvenirs voor de toeristen tot aan de winkelketen die je hier in Nederland ook vindt.

Snorkelen op Aruba

Tijdens het snorkelen kwam ik een aantal keren een Dory tegen. Die kennen jullie toch wel van films Finding Dory & Finding Nemo? Heel toevallig heb ik de film van Finding Dory op de heenweg in het vliegtuig gezien.

Het was een heerlijke week op Aruba en heb er ontzettend van genoten.

Verder lezen