Wegdromen met deze 11 vette reisvideo’s

Nu iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven en zit reizen er dus even niet in. Maar erover dromen kan nog steeds en met deze 11 vette reisvideo's kan je vanaf de bank nieuwe reisinspiratie op doen.

Bestemmingen Europa

Er hoeft niet ver gereisd te worden om bijzondere ervaringen mee te maken. Europa heeft zoveel te bieden en dat is ook wel te zien in deze reisvideo's. Kroatië en Noorwegen zijn heel mooie landen om te ontdekken. Schotland staat nog op mijn bucketlist en wat ziet het er fantastisch uit.

Londen

Laat je meenemen door de wereldstad Londen in 4K. Je komt langs de bekendste hotspots die deze hoofdstad van Engeland te bieden heeft.

Schotland

Door de Highlands en langs de magische Isle of Skye. Deze drone reisvideo laat je de natuur van Schotland zien. Na het zien van deze video snap je wel waarom deze op mijn bucketlist staat.

Kroatië

Een heerlijk zomersgevoel geeft deze video. Het brengt mij terug naar de roadtrip door Kroatie. Wil je een zomerse bestemming en niet ver reizen, dan is Kroatië een echte aanrader!

Noorwegen

De Scandinavisch landen staan bekend om de rust en natuur. Dat blijkt wel uit deze vette timelapse over Noorwegen. Je wordt in 5:30 minuten meegenomen door de prachtige natuurgebieden van dit land uit Noord-Europa.

Bestemmingen verder weg

Verder wegdromen met deze reisvideo's, want er is zo veel meer te ontdekken dan in Europa. Deze bewijzen deze video's dan ook.

Canada

Ook het oosten van Canada heeft een enorm mooie natuur en dat is te zien in deze reisvideo. En draait het in Oost-Canada niet alleen om de Niagara Falls.

Thailand

Thailand bij uitstek voor de reizigers onder ons. Met magische (wit)stranden, zomerse temperaturen en heel goed eten.

Argentinië

Argentinië is een wat minder populair land om naar te reizen, maar het is adembenemend. Als je deze travel video hebt gezien!

Costa Rica

Costa Rica heeft veel (ongerepte)natuur en is dit Spaanstalig land ook een populaire backpack bestemming. Toen ik nog in de buggy zat (heel geleden inmiddels) ben ik hier geweest. Helaas kan ik er niets meer van herinneren, behalve de foto's.

Zuid-Afrika

Een road trip door Zuid-Afrika. Deze travel video komt langs de deze locaties: Panorama Route, Blyde Canyon, Kruger National Park, Port Elizabeth, Jeffreys Bay (J-Bay), Tsitsikamma National Park, Storms River, Plettenberg Bay, Route 62, Hermanus en Kaapstad.

Philipijnen

Heerlijk wegdromen bij deze Philipijnen reisvideo. Legazpi, Donsol Bay, Naga, Modessa Island, El Nido, Coron en Bohol Island zijn allemaal te zien in deze video.

Afrika

Een hele vette video over de schoonheid van Afrika om meer af te sluiten!

Verder lezen

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel