Wekelijks reisinspiratie voor jouw travel bucketlist

Op het moment dat je lekker door Instagram aan het scrollen/swipen bent, dan zie je waanzinnige plekken voorbij komen. Dit kan natuurlijk ook als je een film, serie of documentaire op Netflix aan het kijken bent. Zelfs bij tv-programma's als WIDM of 3 op Reis komen ze op mooie plekken.

Het bezoeken van al dat mooi's in 1x is niet realistisch. Je kan ze wel op een lijst plaatsen. Zo'n lijst wordt een travel bucketlist genoemd. Er zijn geen regels voor het inrichten en doe het vooral op de manier die werkt voor jou. In de meeste gevallen staat helemaal bovenaan het aller vetste wat je wilt gaan zien/doen.

Sommige maken een travel bucketlist met landen en andere juiste specifieke plekken binnen een land. Je kan ze op de koelkast plakken, een lijstje in je notities of ergens anders waar je het maar wilt.

Hier op Kvntravel.nl plaats ik wekelijks op vrijdag reisinspiratie die op jouw bucketlist kan komen te staan. Hierin staan ook plekken waar ik zelf al eens ben geweest, maar ook plekken waar ik nog niet ben geweest.

Want ja, ook ik heb zeker een travel bucketlist van wat ik wil beleven of ervaren op onze wereld.

De bekende schrijver Paulo Coelho, bekend van The Alchemist, uit Brazilië zei ooit eens deze inspirerende woorden en die zijn mij altijd in mijn hoofd gebleven.

One day, you will wake up and there won't be any more time to do things you've always wanted. Do it now.

Helemaal bovenaan mijn travel bucketlist staat Japan. Het lijkt mij super interessant om de Japanse cultuur te ervaren. Met name de tradionele cultuur die op het platteland heerst en niet perse in de miljoenen stad Tokyo. Alleen het grootste nadeel is dat Japan super duur is.

Vertel! Wat staat er he-le-maal bovenaan op jouw travel bucketlist? Let me know!

Verder lezen

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel