de-vliegticket-deals-om-in-maart-2018-te-vertrekken

De vliegticket deals om in maart 2018 te vertrekken

2 min leestijd — Reisblogger: Kevin
Reistips, Vliegtickets

Iedere maand zetten wij een paar goede vliegticket deals op een rijtje, zodat jij niet het hele internet af hoeft te gaan. Wil je vertrekken in maart? Dan hebben wij hier een aantal interessante vliegticket deals voor jou op een rij. Beleef bijvoorbeeld het ruige IJsland al voor 160 euro!

De vliegtickets deals van maart

En naar welke bestemming zou je graag willen gaan in maart?

Düsseldorf Weeze (NRN) » Timişoara (TSR)
Net als in februari kun je ook in maart weer goedkoop naar Timişoara (TSR) in Roemenië vliegen. Wel is het nu iets duurder, maar nog steeds weinig. Verblijf 3 nachten en beleef de Roemeense cultuur.

Heenvlucht: Zondag 11 maart
Terugvlucht: Woensdag 14 maart


Düsseldorf Weeze (NRN) » Milaan (alle)
Voor 27 euro vlieg je al naar de modestad van Europa en heb je een week lang de tijd om nieuwe outfits te gaan kopen. Met een goedkopere ticket kun je meer leuke kleren kopen!

Heenvlucht: Woensdag 14 maart
Terugvlucht: Woensdag 21 maart


Düsseldorf Weeze (NRN) » Edinburgh (EDI)
Het ruige Schotland is een schitterende plek om zeer mooie wandelingen te maken. Vanaf Weeze vlieg je voor 32 euro naar de Schotse stad Edinburgh.

Heenvlucht: Dinsdag 6 maart
Terugvlucht: Zaterdag 10 maart


Amsterdam (AMS) » Reykjavik (alle)
Vlieg naar IJsland voor 160 euro en ervaar de ruige omgeving, bekijk het Noorderlicht en maak er een onvergetelijke trip van. Eind maart zijn de vijf dagen op IJsland helemaal voor jou.

Heenvlucht: Maandag 26 maart
Terugvlucht: Vrijdag 30 maart


Amsterdam (AMS) » New York, NY (alle)
Voor 355 euro vlieg jij naar NEW YORK. Yes, je leest het goed! Je hebt alle tijd om deze wereldstad te bezoeken en om een uitstapje te maken naar Boston of naar de Niagara Falls!

Heenvlucht: Woensdag 14 maart
Terugvlucht: Zondag 25 maart


Amsterdam (AMS) » Toronto (alle)
Ook vliegen naar Toronto is in maart niet duur. Voor 351 euro vlieg je al naar deze grote stad in Canada! Vanuit Toronto rij je al in anderhalf uur naar de Niagara Falls. Gezien de tijd tussen de heen- en terugvlucht heb je voldoende tijd om ook Montreál en Ottawa te bezoeken in een stedentrip.

Heenvlucht: Maandag 12 maart
Terugvlucht: Maandag 26 maart


Amsterdam (AMS) » Zanzibar (ZNZ)
Liever een week volledig genieten van tropische temperaturen en een cocktail aan het strand? Vlieg dan naar Zanzibar voor 364 euro. Vergeet niet een all-in hotel er bij te boeken.

Heenvlucht: Woensdag 7 maart
Terugvlucht: Woensdag 14 maart


Let op: De prijzen van de vliegtickets kunnen per dag veranderen.