Waar ben je nu, Kvntravel?

Op dit moment ben ik niet de wereld aan het ontdekken, maar plannen aan het maken voor mijn volgende reis.

Nu ik niet aan het reizen ben kan je wel mijn vorige trips terug lezen.

 • - 12  Kajakken op de Mekong

  Op de Mekong rivier een kajak tour gedaan van 8km, waarbij opgepast moest worden voor de uitstekende rotsen. Tijdens de tocht ook dolfijnen gezien in de rivier!

  Kratie
 • - 11  Naar het noordelijke deel van Cambodja

  Een 10 uur lange busrit van PP naar Kratie om een ander Cambodja te gaan ontdekken.

  Kratie
 • - 10  Bezoek aan Killing Fields en de gevangenis S21

  Cambodja heeft een interessante historie en om er daar meer over te weten te komen heb ik een bezoek gebracht aan de Killing Fields en de gevangenis S21. Wat er gebeurd is zo onmenselijk!

  Phnom Penh
 • - 09  Aankomst in de hoofdstad Phnom Penh

  Vanuit Battambang doorgereisd naar Phnom Penh (PP). Van een relatief rustige naar een chaotische stad. En aangekomen in een relaxt hostel met zwembad.

  Phnom Penh
 • - 08  Scooter huren, bamboe trein, vleermuizen bij zonsondergang

  De omgeving van Battambang verkend met scooters, de welbekende bamboe trein genomen. Tijdens zonsondergang miljoenen vleermuizen uit een grot zien komen.

  Battambang
 • - 07  Per boot naar Battambang

  Vanuit Siem Reap de boot gepakt om via de Sangker rivier in Battambang te komen. Tijdens de boottocht veel drijvende dorpen (floated villages) gezien.

  Sangker river
 • - 06  Siem Reap

  Een dag door Siem Reap gelopen. Langs de markets en hoe handgemaakte items worden geproduceerd. En heerlijke maaltijden gehad.

  Siem Reap
 • - 05  Angkor Tempels

  De Angkor Wat tempel is indrukwekkend groot! Vandaag heb ik verschillende tempels gezien, zoals de Angkor Wat, Bayon en de Tomb Raider tempel. En de drukke Pubstreet van Seam Reap ervaart.

  Siem Reap
 • - 04  Van Thailand naar Cambodja

  Vanuit Bangkok de bus genomen naar Siem Reap. Bij Poipet de grens overgestoken en goed aangekomen in Seam Reap. M'n onderweg geboekte hostel bestond niet, maar goed terecht gekomen.

  Siem Reap
 • - 03  Bangkok verder ontdekken

  In mijn tweede dag in Bangkok heb ik de stad verder ontdekt. Niet alleen het toeristische, maar juist hoe het leven daar werkelijk is, zoals een kamertje zonder ramen als huis, slapen in je winkel en baby's in steegjes waar scooters continue langs blijven rijden.

  Bangkok
 • - 02  Aankomst in Bangkok

  Na een vlucht van 16 uur aangekomen in de hectische stad Bangkok. Vlakbij de bekendste straat uit Bangkok, Kho San Road, ligt het hostel waar ik verblijf. Een super goede en relaxte plek is het! Met een TukTuk langs een aantal highlights geweest en de dag afgesloten rond en in Kho San Road.

  Bangkok
 • - 01  Het backpack avontuur

  Goedemorgen, het backpack avontuur van Bangkok naar Hanoi is begonnen.

  Amsterdam

Laat een reactie achter

Gerard Vermeulen

He He je was er zeker wel aan toe geniet er van, er staat
je nog vele mooie dingen te wachten

Reply

Leave a reply

Please note that you can not edit you comment in any way if you submit it without logging in. You will however get email notifications if you leave this option enabled.