Waarom de Niagara Falls geweldig zijn

2 min leestijd — Reisblogger: Kevin — 2
Noord-Amerika, Canada

Op de grens van Canada en Amerika liggen de prachtige Niagara Falls.

Mis geen enkele blog meer en schrijf je nu in.

De Niagara Falls

Vanaf Toronto is het een kleine twee uurtjes rijden met de auto, maar je kan ook met de bus (Tip: gebruik GreyHound) gaan. Mocht je in New York zijn, dan duurt het iets langer, maar je zult er geen spijt van krijgen.

Het is geen groot natuurgebied in niemandsland, nee, het trekt heel veel toeristen aan. Iets wat bijzonder is, dat wilt natuurlijk bijna de hele wereld wel zien.

In de buurt van de watervallen vind je dan ook vele hotels, casino's en restaurants aan. De Niagara Falls zijn daardoor echter niet minder indrukwekkend. Het blijft natuurlijk een natuurverschijnsel.

De Niagara Falls zelf zijn geweldig, omdat het er zo veel water door heen blijft stromen geeft het een enorm geweld! De power, de kracht en de omvang van de waterval maakt dit natuurwonder bijzonder.

Toeristen bij de Niagara Falls

Om al die toeristen een plezier te doen, kan je vanaf verschillende manieren de watervallen bekijken. Vanaf Amerika (of eigenlijk de Verenigde Staten), en uiteraard vanaf Ontario in Canada. Ook heb je de Maid of the Mist tour, waarbij je met een boot het water op gaat. Je wordt hier wel zeiknat van (droge sokken mee nemen dus)! De watervallen kan je ook zien vanaf de achterkant (Journey behind the Falls).

Niagara Falls

Niagara Falls

Niagara Falls

Ben je nog niet naar de Niagara Falls geweest? En het maakt niet uit of je in Toronto bent of in New York. Het is een aanrader!

2 reacties geplaatst. Reageer ook.

2 reacties op Waarom de Niagara Falls geweldig zijn

Lodi
Ik ben nu twee keer bij de Niagara Falls geweest. Een keer alleen de Amerikaanse kant en de tweede keer aan beide kanten. Ik vond het super gaaf. We deden toen ook de Maid of the Mist tour. Super gaaf was dit!
Reageren
Kevin
Hoi Lodi,
Tof dat je er al 2x keer bent geweest! Ik zou er ook zo weer naar toe willen! De Maid of the Mist tour heb ik toen niet gedaan, omdat er een super lange rij voor stond en het werd afgeraden om in de rij te gaan staan. Wie weet de volgende keer. Welke kant vond je het mooiste, de Amerikaanse of de Canadese?
Reageren

Leave a reply

x
Inpaklijst backpacken

Gratis checklist!
Inpaklijst voor backpacken!

Ik wil die checklist!