Foto's van Azië en van Machu Picchu in Zuid-Amerika

Wat wordt mijn volgende backpack bestemming?

1 min leestijd — Reisblogger: Kevin — 4
Overig, Persoonlijk

Al bijna een maand in 2019 en er staat er nog geen enkele trip gepland. In de afgelopen jaren reed ik rond dit moment van het jaar met een Jeep in Zweden, zoals de roadtrip in Scandinavië.

Mis geen enkele blog meer en schrijf je nu in.

Azië of Zuid-Amerika?

Wat ik wel heb, is dat ik nog zit te twijfelen waar ik mijn volgende backpack trip wil gaan doen. Wil ik een gedeelte van Azië gaan ontdekken, of toch Zuid-Amerika. En welk gedeelte van Azië of Zuid-Amerika wordt het dan. Of wil ik toch naar Japan, wat mij echt heel vet lijkt, maar wel duur is!

Gelukkig, heb ik nog genoeg tijd om een bestemming uit te zoeken, want ik ben van plan om aan het eind van dit jaar de backpack trip te gaan doen. Komende tijd wordt het uitzoeken geblazen wat de beste reistijd is voor beiden om uiteindelijk een leuke keuze te maken. En uiteraard een nieuwe ervaring te beleven.

Als jij mocht kiezen tussen Azië of Zuid-Amerika, welke zou je kiezen? Of ben je er misschien al geweest? Zo ja, dan ben ik benieuwd naar je tips!

4 reacties geplaatst. Reageer ook.

4 reacties op Wat wordt mijn volgende backpack bestemming?

Denise
Ik heb 15 landen in Azië bezocht, dus als je inspiratie wil kun je op Followmyfootprints kijken. In Midden-Amerika heb ik 3 landen bezocht. In Zuid-Amerika heb ik alleen Venezuela bezocht, maar dat zou ik nu maar niet meer doen.
Reageren
Kevin Vermeulen
Leuk! Daar kan ik zeker inspiratie op doen!
Venezuela is volgens mij heel mooi, maar op dit moment lijkt me het niet heel veilig om daar te zijn.
Reageren
Maddy Eugelink
Ik zou voor Azië gaan! Mijn ouders hebben er prachtige reizen gemaakt.
Reageren
Kevin Vermeulen
Dankjewel, ik neig ook wel iets meer naar Azië op dit moment, maar misschien veranderd het nog wel. Allebei hebben ze iets bijzonders denk ik.
Reageren

Leave a reply

x
Inpaklijst backpacken

Gratis checklist!
Inpaklijst voor backpacken!

Ik wil die checklist!