VLOG: Zwarte Cross 2018

1 min leestijd — Reisblogger: Kevin
Overig, Vlogs

Dit keer een andere type blog dan je gewend bent van mij. Het gaat niet over reizen, maar over het festival De Zwarte Cross in Lichtenvoorde. De Zwarte Cross is het grootste festival van Nederland. Hier gaan gedurende het weekend 220.000 duizend mensen naar toe vanuit heel Nederland, maar ook uit het buitenland.

Mis geen enkele blog meer en schrijf je nu in.

Voor mijn werk heb ik een vlog gemaakt, waarbij ik een cross team ben gaan volgen. Eerst een gedeelte van de voorbereidingen. Vervolgens met tante Rikie (wie kent haar niet) het cross team verwelkomen bij de inschrijvingen voor de cross. En op vrijdag, wanneer het voor iedereen echt begon, mocht ik met het team mee de crossbaan op. Wat echt een super ervaring was!

Kvntravel op de Zwarte Cross 2018

Een geweldig en leuke ervaring om vloggend de Zwarte Cross mee te mogen maken. Het was de eerste keer dat ik een vlog heb gemaakt en ik moet toegeven dat het moeilijker is dan ik had gedacht. Je bent namelijk met heel veel dingen tegelijk bezig, zoals:

  • wat en hoe moet je het precies zeggen
  • neem ik de juiste beelden op
  • hoe interview je anderen

Dit zijn dingen die ik moeilijk vond om te doen, maar het ging steeds een beetje beter.

Zou zeggen, check de video, mocht je die nog niet hebben gezien en ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vinden! Je mag het persoonlijk sturen, maar ook door een reactie hieronder achter te laten.

Plaats een reactie


Leave a reply

x
Inpaklijst backpacken

Gratis checklist!
Inpaklijst voor backpacken!

Ik wil die checklist!