Over Kvntravel

Een reisblog waar ik blogs met jou deel tijdens een zoektocht naar het meest bijzondere plekje op aarde. Waarschijnlijk ken je het wel. Het ene plekje, waar je helemaal stil wordt, een brok in je keel krijgt, tranen in je ogen begint te krijgen, kippenvel over je hele lichaam en dat misschien nog het enige zinnige dat uit je mond kan komen is WAUW! Naar dit bijzondere plekje ben ik op zoek en neem je graag in mee in deze reis hier naar toe.

Wie zit er achter Kvntravel

Mijn naam is Kevin en heb een grote passie voor reizen, design, fotografie en ik hou er echt van om mensen te inspireren. Om mensen te inspireren met de reizen die ik maak is Kvntravel ontstaan. Je vindt hier roadtrips naar bijvoorbeeld Kroatië, Zweden en Noorwegen. Ook mijn backpack trip in Canada heeft mij ontzettend veel geholpen in mijn ontwikkeling.

Kijk gerust rond op mijn reisblog en ik ben heel nieuwsgierig naar jouw feedback! Niet alleen de positieve, maar juist ook waar ik kan verbeteren. Van alle feedback kan ik leren om het beter te doen, waarbij jij en andere reizigers ook profijt aan hebben.

Reisgroet,

Kevin

In de media