Polarsteps helpt met bijhouden van je reis

Ontdek wat Polarsteps is en hoe het jou helpt in het bijhouden van je reis. Want wanneer je op reis gaat, dan wil je dit graag vastleggen. En je familie en vrienden vragen zich natuurlijk ook af waar je bent. Het bijhouden van een reisblog kan aardig wat tijd kosten, maar met de app Polarsteps is dit een stukje makkelijker!

Met Polarsteps creeër je een tijdlijn van de plaatsen waar je bent geweest. Bij iedere plaats kan je dan je eigen foto's en teksten toevoegen. Zo breng jij jouw reis in kaart en je alles makkelijk delen met het thuisfront. Dan hoeven ze niet continue te vragen waar je precies bent.

Hiervoor moet je eerst een gratis account maken bij Polarsteps en de app downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen reisblog maken. Of samen te werken met Kvntravel.nl

Polarsteps kaart

Polarsteps app

Is Polarsteps echt beter dan een eigen reisblog? Nee, niet perse. Het is snel opgezet en te gebruiken. Hoe het visueel er uit ziet heb je geen controle over.

Zelf gebruik ik Polarsteps om de route bij te houden met korte notities. Dit gebruik ik dan om het hier later met jou te delen. In de app zie je namelijk in een oogoplag de route en het verslag.

Polarsteps helpt jou ook herinneringen om iets te plaatsen over je reis, zodat je het niet vergeet. Als je een eigen reisblog hebt, dan kan het wel eens voorkomen dat het door alle indrukken je het vergeet.

Polarsteps

Download Polarsteps

Polarsteps is gratis beschikbaar voor Apple en Android.

Download voor Apple Download voor Android

Polarsteps Travel book

Polarsteps fotoboek van je reis

Het leukste is, wanneer je klaar bent met je reis of jouw Polarsteps dan kun je een Travel Book afdrukken van je profiel. Dit is niet verplicht, maar is een mogelijkheid. In zo’n Travel Book worden al je statistieken, teksten en foto’s op een toffe manier afgedrukt.

Je ziet als het ware jouw tijdlijn en foto’s terug in een boek. Normaal gesproken betaal je voor een Fotoboek van 24 pagina’s €30 (dit is de goedkoopste optie, je kan ook een boek maken van ongeveer 300 pagina’s maar hier betaal je net even meer voor).

Video Polarsteps fotoboek

Deze video geeft weer hoe het Polarsteps fotoboek er uit ziet.

Verder lezen