Samenwerken met reisblog Kvntravel

Met mijn reisblog wil ik niet alleen reizigers inspireren om ook een reis te gaan maken. Nee, Kvntravel biedt meer dan dat. Ik help graag mensen, merken, bedrijven en organisaties groeien.

Reisblog aanmelden

Heb je een reisblog en wil in een overzicht komen op Kvntravel? Meld je reisblog dan aan en ik zal zorgen dat het toegevoegd/aangepast word.

Reisblog aanmelden

Voor merken, bedrijven en organisaties

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gerichter bereiken? Dat kan via Kvntravel.nl! Met meer dan 1.000 bezoekers per maand, een social media bereik van 500+ en regelmatig nieuwe content, zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken die passend zijn bij jouw product of dienst.

Er zijn mogelijkheden op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Een samenwerking is alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten op deze website.

Samenwerking aanvragen

Advies

Het is mogelijk om mij in te huren voor advies bij het laten maken van een travel website. Ook het laten ontwerpen of ontwikkelen van een website is mogelijk. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, wil je brainstormen, inhuren of graag tarieven weten? Stuur mij gerust een mail.

Contact

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel