Samenwerken met reisblog Kvntravel

Met mijn reisblog wil ik niet alleen jou inspireren om ook een reis te gaan maken. Nee, Kvntravel biedt meer dan dat. Ik help graag mensen, merken, bedrijven of organisaties groeien.

Voor merken, bedrijven en organisaties

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gerichter bereiken? Dat kan via Kvntravel.nl! Met meer dan 1.000 bezoekers per maand, een social media bereik van 500+ en regelmatig nieuwe content, zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken die passend zijn bij jouw product of dienst.

Er zijn mogelijkheden op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Een samenwerking is alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten op deze website.

Heb je een idee of een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in.

Advies

Het is mogelijk om mij in te huren voor advies bij het laten maken van een travel website. Ook het laten ontwerpen of ontwikkelen van een website is mogelijk. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, wil je brainstormen, inhuren of graag tarieven weten? Laat het mij weten.