Reisblog voor backpackers

Voor de eerste keer backpacken of al wat ervaring en zoek je reistips? Dan ben je hier goed, want ik wil jou helpen met het voorbereiden van jouw backpackreis. Heb je een visum nodig? Waar kan je het beste slapen? Wat zijn de highlights? Hoe moet je eigenlijk beginnen?. Met jaren reiservaring deel ik mijn reistips en eigen ervaring, zodat jij goed voorbereid op reis kan gaan.

Maar eerst, waar kan ik je mee helpen?

Ontdek alle categorieën Stel je vraag

Wat is je volgende bestemming?

Voor welke bestemming ben je op zoek naar de beste highlights, dingen om te doen of beste slaapplekken?

Alle informatie over deze bestemmingen zijn uit eigen ervaring. Kies die van jouw en ontdek meer over jouw bestemming. Ga op zoek naar inspiratie of bekijk mijn handige- en praktische reistips.

Alle bestemmingen

De nieuwste reisblogs!

Het verhaal van Kvntravel

Een (parttime) wereldreiziger die met een backpack de wereld ontdekt. Tijdens het backpacken in Canada, Azië en Europa heb ik veel mooie plekken gezien. Deze bestemmingen wil ik graag met je delen. Kvntravel ben ik gestart om jou en anderen te helpen en te inspireren om ook te gaan backpacken.

Ik wil jou dus helpen met het voorbereiden van jouw gave reisplannen. Hiervoor deel ik handige- en praktische reistips en inspiratie op Kvntravel, zodat jij goed aan jouw avontuur kan beginnen.

Veel plezier en een goede reis,
Kevin