Reisblog voor de reizigers

Eerste keer backpacken of zoek je reistips voor je volgende backpackreis? Check! Ik wil jou heel graag helpen met de voorbereiding van een backpackreis. Wat heb je allemaal nodig van te voren, maar ook tijdens jouw backpack avontuur. Wat zijn de leukste hostels en de hidden gems. Met jaren aan reiservaring deel ik mijn reistips en ervaring op dit reisblog.

Ga zelf op onderzoek of stel direct een vraag aan mij.

Ontdek alle categorieën Vraag stellen

Op naar jouw volgende bestemming!

Ontdek de hightlights, wat te doen, beste hostels en hidden gems van een van deze landen voor jouw backpack avontuur.

Alles over deze bestemmingen zijn op basis van eigen ervaring. Kies jouw bestemming en ontdek er meer over. Liever op zoek naar reisinspiratie of praktische reistips, dat kan natuurlijk ook.

Naar bestemmingen Praktische reistips

De nieuwste reisblogs!

Het verhaal van Kvntravel

Een wereldreiziger die met een backpack de wereld aan het ontdekken is. Tijdens backpackreizen in Canada, Azië, Australië en Europa heb ik al veel mooie plekken gezien. Deze bestemmingen wil ik graag met je delen. Kvntravel ben ik gestart om jou verder te helpen en inspireren in backpackreizen.

Ik wil jou dus helpen met het voorbereiden van jouw gave reisplannen. Hiervoor deel ik handige- en praktische reistips en inspiratie op Kvntravel, zodat jij goed aan jouw avontuur kan beginnen.

Veel plezier en een goede reis,
Kevin

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel