Travel playlists op Spotify van Kvntravel

Tijdens het reizen ben je veel (nieuwe) smaken aan het proeven en kijk je de ogen uit hoe interessant de omgeving is.

Reizen is het ervaren van een plek met alle zintuigen die je hebt. De smaak van een heerlijke Pad Tai kan je doen denken aan Thailand en een foto van het strand aan een zonnige herinneringen op een eiland. Datzelfde gebeurt ook met muziek. Het horen van een fragment kan je terugbrengen naar die speciale reis.

5 Travel playlists op Spotify

Bij de reizen die ik maak helpt muziek mij altijd om in het juiste gevoel te komen. Met deze gedachte heb ik voor jou 5 travel playlists gemaakt. Deze playlists zijn geïnspireerd op bepaalde thema's, zoals een relaxt moment voor jezelf. Of als je aan het chillen op het strand bent met reisgenoten.

Gebruik deze afspeellijsten onderweg of tijdens je reis. Of luister vanuit huis om in de reisstemming te komen en inspiratie op te doen voor je volgende reis.

Spotify playlist: The Lazy Backpacker

1. The Lazy Backpacker

Pak even een moment voor jezelf. Ga languit in een hangmat liggen en luister naar de relaxte muziek uit de afspeellijst "The Lazy Backpacker".

Bekijk playlist


Spotify playlist: Road trip with Friends

2. Road trip w/ Friends

Bij een roadtrip is het ontbreken van muziek ondenkbaar, vind ik. Met deze mix maak je er een awesome roadtrip van.

Bekijk playlist


Spotify playlist: Travel Vibes

3. Travel Vibes

Heb je zin in een feestje, wanneer je aan het reizen bent. Met de playlist Travel Vibes kom jij en je reisgenoten in een lekkere party mood.

Bekijk playlist


Spotify playlist: Indie Travel

4. Indie Travel

Wanneer ik aan het reizen ben, dan luister ik graag (veel) naar Indie muziek. Deze playlist versterkt je gevoel van vrijheid op reis. Je kunt er de hele dag naar luisteren. Of dit nu in een camper, op het strand of in het hostel is.

Bekijk playlist


Spotify playlist: On a Winter trip

5. On a Winter trip

Voor de thuisblijvers tijdens de winter is er de "On a Winter trip" playlist. Ga op reis in deze afspeellijst vol met verschillende soorten muziek. En gewoon vanaf je bank.

Bekijk playlist

Waar kan ik de reisafspeellijsten nog meer vinden?

Je vindt deze reisafspeellijsten ook op het Pinterest account van Kvntravel. Daar kan je ze makkelijk bewaren en delen met anderen.

Kan ik bijdragen?

Ja, natuurlijk mag en kan je bijdragen aan deze travel playlists. Stuur een mail met je ideeën of verzoeken voor nieuwe reisafspeellijsten. Ook als je een goede suggestie hebt op één van de 5 playlists.

Verder lezen