Over de hele wereld offline navigeren met Maps.me

Een offline navigatie app die jou over de hele wereld de wegwijst is Maps.me. Hiermee kan je makkelijk een route uitstippelen, bezienswaardigheden & uitzichtpunten opslaan (voor later) en het is offline te gebruiken. Een fijne en goede navigatie app dus.

Het offline gebruiken van deze app is wel het grootste voordeel, want dit kost je tijdens het backpacken geen data en dus onnodige kosten. En dat scheelt weer in het backpacken budget.

Offline navigatie buiten Europa

Maps.me is voor mij de app voor het backpacken vooral buiten Europa. Zo heb ik tijdens het backpacken door Azië hier veel gebruik van gemaakt. En vooral in Vietnam, waar ik een motor kocht, was de offline navigatie app een perfecte uitkomst. Het kostte mij geen data, want de kaart van Vietnam kon ik via de wifi in mijn hostels al downloaden. Zo kon ik ieder dag mijn route uitstippelen met tussendoor highlights en viewpoints inplannen in mijn route van Zuid-Vietnam naar Noord-Vietnam op de motor.

Offline navigatie in Europa Ook kan je deze navigatie-app goed gebruiken in Europa. Zeker als je niet heel veel internet-data hebt. Zo kan je het heel goed gebruiken bij het huren van een auto. Dan kan je Maps.me gebruiken in plaats van een veel te dure navigatie optie. Of gebruik het bij een citytrip om naar alle bezienswaardigheden te lopen, fietsen of met een elektrisch step.

Download Maps.me

Maps.me is gratis te downloaden voor Apple en Android telefoons

Download voor Apple Download voor Android

Verder lezen

x

Ready voor een off-the-beaten-path reis naar Kenia?

Check Off Track Travel