Overnachten in droomhotel Ambet met infinity pool in Maranza in de Dolomieten

De Dolomieten is een prachtige vakantiebestemming om middenin de bergen door te brengen. Dit stukje Italië biedt een heerlijke mix van de Alpen met de echte Italiaanse levensstijl. De Dolomieten liggen in de twee noordelijkste provincies van Italië: Zuid-Tirol en Trentino.

Wil je weten hoe wij hier kwamen, check onze route door de Dolomieten.

Je hebt niet het idee dat je in Italië bent, want door de alpiene tradities in deze regio. Deze Oostenrijkse invloed maakt het tot een culturele veelzijdigheid in de bergen van de Dolomieten.

Eén van de mooiste hotels in dit gebied is Hotel Ambet, gelegen in het bergdorpje Maranza (Meransen) op 1414 meter hoogte. Hotel Ambet is om bij weg te dromen. Dit luxe hotel is echt een pareltje met als hoogtepunt de verwarmde infinity pool. Vanuit de infinity pool heb je een kilometers uitzicht over de bergketens van het Eisacktal. In de winter is dit ook een prachtig skigebied.

Boek Hotel Ambet via TrivagoBoek Hotel Ambet via Booking

Uitzicht infinity pool hotel Ambet

Bij een roadtrip door de Dolomieten is overnachten in dit prachtige hotel een must als je volledig in de watten gelegd wil worden. Het is gunstig gelegen als je via Oostenrijk de Brennerpas de Dolomieten in rijdt. Vanaf de Brennerpas ligt dit hotel op 45 minuten rijden.

Hotel Ambet

Hotel Ambet

Wellness

Naast het fantastische uitzicht in de infinity pool en het hotel zijn er ook tal van faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Een volledig verzorgde wellness behandeling maakt jouw verblijf tot een hoogtepunt.

Omgeving verkennen

Wil je de omgeving verkennen? Ook dat kan hier heel goed. Het gebied waar het hotel Ambet zich bevindt is ideaal om te gaan wandelen of hiken. De ligging is zeer gunstig, want er zijn diverse skiliften in de buurt. Met deze skiliften kan je de hele omgeving verkennen zonder dat je de auto hoeft te gebruiken.

Skigebied Gitschberg Jochtal

Na een lange actieve of een wellness dagje kan je aanschuiven bij het dinner in dit hotel. Ik spreek uit ervaring dat dit 6-gangen dinner op sterren niveau wordt bereid.

Restaurant van hotel Ambet

Uiteten in hotel Ambet

Hotelkamer

In je ruime hotelkamer tref je een heerlijk groot bed voor een goede nachtrust. De kamers zijn ruim opgezet met een mooie grote badkamer. Op het balkon zie je wederom het fenomenale uitzicht op de bergen.

Hotelkamer in hotel Ambet met uitzicht

Hotelkamer in hotel Ambet

Uitgerust op pad

Uitgerust kan je de volgende dag het gebied weer verder gaan verkennen of verder met je roadtrip door de Dolomieten.

Boek Hotel Ambet via TrivagoBoek Hotel Ambet via Booking

Verder lezen