Overnachten bij Casa do Jasmim in Bairro Alto met uitzicht over Lissabon

Lissabon is een gezellige stad om een lang weekend naar toe te gaan. Het heeft veel smalle straatjes, bezienswaardigheden, goede eettentjes en leuke wijken! Met Casa do Jasmim Boutique Guesthouse heb je een heerlijke plek om te overnachten in de populaire wijk Bairro Alto in Lissabon.

De wijk Bairro Alto ligt in het centrum van Lissabon. Hier vind je een overvloed aan leuk eettentjes en de vele barretjes/clubs. Dat er veel te doen is maakt het dat het populair is onder zowel de locals als toeristen.

Balkon van de kamer

Casa do Jasmim Boutique Guesthouse

Eén van de leukste guesthouse in Bairro Alto is het Casa do Jasmim Boutique Guesthouse. Het ligt aan een rustig straatje bij een parkje op loopafstand van alle leuke plekken in deze wijk. Met een waanzinnig uitzicht over de stad Lissabon en iedere avond zonsondergang te zien is maakt het mijn favoriete guesthouse van Lissabon.

Boek Casa do Jasmim via Trivago Boek Casa do Jasmim via Booking

Uitgebreid ontbijten

Het ontbijt dat je bij dit guesthouse krijgt is echt om van te smullen. Met een ruime keuze aan allerlei zelfgebakken Portuguese lekkernijen en verse producten kan je zelf jouw ontbijt samenstellen om er vervolgens binnen of buiten van te genieten. En wanneer je het samen deelt met een ander, dan kan je al het lekkers proeven.

Uitgebreide keuze

Portuguese lekkernijen

Kamers

Het guesthouse heeft verschillende soorten kamers. Zelf verbleef ik op de bovenste verdieping. Hier waren de kamers met balkon, absoluut een aanrader! Daar zijn er maar vier van en slechts twee hebben met zonsondergang. Het fijne van het hebben van een buitentje is dat je sochtends als savonds lekker even buiten kan zijn.

De kamer

Vanuit de ruime kamer heb je al een prachtige uitzicht over de stad. Met een prima badkamer en een kast om je backpack op te bergen is het een fijne kamer om in te verblijven voor jouw bezoek aan Lissabon.

Boek Casa do Jasmim via Trivago Boek Casa do Jasmim via Booking

Omgeving

Je stapt het guesthouse uit en je bevindt je in de populaire wijk Bairro Alto. Deze wijk ligt heel centraal in het centrum van Lissabon. Daarmee is het een goede uitvalbasis om alle bezienswaardigheden van Lissabon te ontdekken.

Ook zijn er veel goede restaurants rondom het guesthouse, waar je heerlijk kan eten. Voor steaks kan je bij Atalho Real terecht en voor echt Italiaans eten kan ik je ZeroZero echt aanraden. Voor de leukste restaurants in Lissabon is dit ook een goede plek om te overnachten.

Verder lezen